Vaša spletna stran je prva interakcija potencialnih strank z vašim podjetjem

81 % ljudi pred nakupom nekega izdelka ali storitve pogleda na splet in preveri ponudnika. Prav tako se iz leta v leto veča količina nakupov preko spleta. Če vaše podjetje torej nima spletne strani ali trgovine ali pa je ta zastarela, izgubljate precejšnje število potencialnih strank.

koraki do izdelave vaše spletne strani ali trgovine

VAŠA SPLETNA STRAN ALI TRGOVINA NAJ SLUŽITA SVOJEMU NAMENU

Zavedamo se pomena dobre spletne strani ali trgovine ter njenega vpliva na vaše poslovanje in prodajne rezultate. Imamo 10 let izkušenj iz postavitev spletnih strani in izdelave spletnih trgovin. Ustvarimo vam prilagojeno spletno stran ali trgovino, ki ustreza vašim potrebam, hkrati pa poskrbimo za odziven dizajn, ki je v ospredju najnovejših spletnih trendov.

Ne glede na to, ali iščete novo spletno stran ali popolno prenovo, je naša ekipa pripravljena na izziv! Vašo vizijo bomo uresničili in vas spremljali pri doseganju vaših ciljev!

Ponujamo profesionalne storitve izdelave spletnih strani in trgovin, s katerimi boste privabili več obiskovalcev in jih obdržali na svojem spletnem mestu. Poskrbimo za več kot le dizajn, kar pomeni, da gradimo spletna mesta s celovito strategijo, ki je zasnovana tako, da obiskovalce vašega spletnega mesta spremeni v stranke.

Pridobite ponudbo za izdelavo spletne strani

Izpolnite kontaktni obrazec in v roku treh dni vam bomo poslali ponudbo. Radi pa bi, da veste še …

da se pri Kreaklik osredotočamo na kakovost. Delamo z omejeno količino strank in tako zagotovimo izjemno storitev, ki jim pomaga hitreje doseči njihove cilje. S ponosom povemo, da nas naše stranke priporočajo v svoji okolici in se k nam vračajo, ko potrebujejo naše storitve.    GRADITE PREPOZNAVNOST SVOJE ZNAMKE – IN NJEN DOSEG

    Samo na Googlu se vsak dan naredi 3.5 milijarde iskanj, vsi pa se borijo, da bi prišli na najvišja mesta in s tem pridobili na prepoznavnosti. Če je vaš cilj pripeljati na stran več uporabnikov, pridobivanje kontaktov ali maksimiranje konverzij, je on-site SEO optimizacija nujna.

    Če boste k temu dodali še plačljivo oglaševanje na Googlu in Facebooku ter e-mail marketing, ste absolutni zmagovalec!

    Pri nas vas čaka visoko usposobljena ekipa, ki vam bo pomagala do vašega digitalnega uspeha.