IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Vaša spletna stran je prva interakcija potencialnih strank z vašim podjetjem

Izdelujemo spletne strani s celovito strategijo, zasnovane tako, da obiskovalce spremeni v stranke. 81 % ljudi pred nakupom nekega izdelka ali storitve pogleda na splet in preveri ponudnika. Prav tako se iz leta v leto veča količina nakupov preko spleta. Če vaše podjetje torej nima spletne strani ali pa je ta zastarela, izgubljate precejšnje število potencialnih strank.

Izdelava spletnih strani - Koraki

VAŠA SPLETNA STRAN NAJ SLUŽI SVOJEMU NAMENU

Vašo vizijo bomo uresničili in vas spremljali pri doseganju vaših ciljev! Zavedamo se pomena dodlične spletne strani ter njenega vpliva na vaše poslovanje in prodajne rezultate.

Ustvarimo vam prilagojeno spletno stran, ki ustreza vašim potrebam, hkrati pa poskrbimo za odziven dizajn, ki je v ospredju najnovejših spletnih trendov.

Ne glede na to, ali iščete novo spletno stran ali popolno prenovo, je naša ekipa pripravljena na izziv! 

Ponujamo profesionalne storitve izdelave spletnih strani, s katerimi boste privabili več obiskovalcev in jih obdržali na svojem spletnem mestu. Poskrbimo za več kot le dizajn, kar pomeni, da gradimo spletna mesta s celovito strategijo, ki je zasnovana tako, da obiskovalce vašega spletnega mesta spremeni v stranke.

Želite, da vas kontaktiramo?

Izpolnite kontaktni obrazec in v roku treh dni vam bomo poslali ponudbo. Radi pa bi, da veste še, da se pri Kreaklik osredotočamo na kakovost.

S ponosom povemo, da nas naše stranke priporočajo v svoji okolici in se k nam vračajo, ko potrebujejo naše storitve.    GRADITE PREPOZNAVNOST SVOJE ZNAMKE – IN NJEN DOSEG

    Če je vaš cilj pripeljati na stran več uporabnikov, pridobivanje kontaktov ali maksimiranje konverzij, je on-site SEO optimizacija nujna.

    Samo na Googlu se namreč vsak dan naredi 3.5 milijarde iskanj, vsi pa se borijo, da bi prišli na najvišja mesta in s tem pridobili na prepoznavnosti. 

    Če boste k SEO optimizaciji dodali še plačljivo oglaševanje na Googlu in Facebooku ter e-mail marketing, ste absolutni zmagovalec!

    Pri nas vas čaka visoko usposobljena ekipa, ki vam bo pomagala do vašega digitalnega uspeha.