*Je to sploh izvedljivo?

Če ste na začetku svoje poslovne poti ali imate dobro utečen posel, ki po nekaj letih potrebuje osvežitev, problem je isti: spletna stran je nekaj, brez česar res ne gre. Izdelava spletne strani pa je lahko resnično stresen proces.

Prvič, zaradi tehničnega vidika. Enostavno se ne spoznate na spletne strani, kar je povsem normalno. Zakaj bi se pravzaprav morali? Res pa je, da lahko to vodi v občutek nemoči ali zaskrbljenosti, ker ne veste, ali sprejemate pravilne odločitve, tehtate med finančnimi investicijami in izbirate najcenejše ponudbe.

Nato je tu izbira pravega izvajalca. Najti nekoga, ki mu lahko zaupate, da bo vašo vizijo spremenil v resničnost, ni enostavno. Skrbite, da bi morda izbrali napačnega človeka ali agencijo, ki ne bo izpolnila vaših pričakovanj, vam bo zaračunala skrite stroške ali pa bo vse skupaj trajalo v nedogled.

Tudi stroški so pomemben dejavnik– za nekatere najpomembnejši. Spletna stran je investicija in razumljivo je, da ste zaskrbljeni glede finančnega vložka, še posebej, če ste majhno podjetje ali start-up.

Poleg tega morate upravljati s časom in projektom. To pomeni dodatne obveznosti v vašem že tako zasedenem urniku, kar je samo še dodaten stres.

Če se resno lotevate svojega posla, je verjetno zelo prisotna tudi vašo želja, da spletna stran odraža vašo blagovno znamko in poslovne cilje. Pritisk, da mora končni izdelek natančno odražati vašo vizijo, pa je lahko velik.

Nazadnje, ko je spletna stran zagnana, je tu še vprašanje, kako meriti njen uspeh. Po vsej verjetnosti se ne spoznate na analitiko spletnih strani, kar lahko povzroči negotovost glede tega, ali je vaša investicija prinesla želene rezultate.

Vse te točke so povsem običajne skrbi, ki jih imate podjetniki pri izdelavi spletne strani. V tem blogu boste spoznali načine, pri katerih bo izdelava spletne strani ugodna, kakovostna in hitra.

Cena, kakovost ali hitrost izdelave spletne strani. Kaj vam je najbolj pomembno?

Imate velike sanje, ogromno znanja iz vašega področja, a omejene resurse? V tem primeru bo izdelava spletne strani od vas zahtevala nekaj kompromisov. Po navadi je tako, da za malo denarja dobimo malo muzike. Pri izdelavi spletne strani ni nič drugače.

Če vam nekdo ponudi spletno stran za 300 €, je velika verjetnost, da boste grdo opeharjeni pri kakovosti spletne strani. To je seveda v primeru, če jo boste sploh kdaj dobili.

Podobno je z zelo hitro narejenimi spletnimi stranmi. Če vam obljubijo, da jo dobite v enem tednu, tecite kot bi tekli od hude mravljice. Taka spletna stran vam bo zelo verjetno bolj škodila kot koristila.

Kaj pa, če resnično potrebujem spletno stran za ugodno ceno, ki je hitro izdelana in kakovostna?

Če ste podjetnik, ki potrebuje spletno stran, ki je ugodna, hitro izdelana in kakovostna, in če sami ne želite ali ne morete izdelati spletne strani, obstaja več možnosti, ki so vam na voljo:

 1. Izberite freelance razvijalca: Freelancerji so pogosto cenejši od agencij in lahko nudijo hitrejše rešitve. Uporabite platforme kot so Upwork, Fiverr ali Freelancer, da najdete strokovnjake z dobrimi ocenami in izkušnjami. Bodite pozorni, da jih res dobro preverite in vam pošljejo seznam referenc. Postavite jim raje kako vprašanje preveč kot premalo.
 2. Vprašajte naokoli: Pogovorite se s poslovnimi partnerji, prijatelji ali družinskimi člani, ki so morda že delali s spletnimi oblikovalci ali razvijalci. Osebna priporočila so pogosto zelo zanesljiva pot do kakovostne in ugodne storitve.
 3. Omejite obseg projekta: Da bi ohranili stroške nizke in pospešili proces, začnite z osnovno spletno stranjo, ki jo lahko razširite v prihodnosti. To pomeni manjšo začetno naložbo in hitrejši zagon.
 4. Vnaprej določite proračun in časovni okvir: Ko se pogovarjate z izvajalci, bodite jasni glede vašega proračuna in želenega časovnega okvira. To bo pomagalo zagotoviti, da bodo vaša pričakovanja izpolnjena brez nepotrebnih zamud ali stroškov. Bodite ransparentni in tudi v tem primeru postavite kako vprašanje preveč- pri dobrih izvajalcih boste dobili vse odgvorore in transparentnost.
 5. Izberite paketno rešitev: Veliko podjetij in freelancerjev ponuja paketne rešitve za spletno oblikovanje in razvoj. Ti paketi običajno vključujejo vse od osnovnega oblikovanja do naprednejših funkcionalnosti. Pri izbiri paketne rešitve je pomembno, da skrbno preučite, kaj je vključeno v paket, in preverite, ali ponudnik lahko izpolni vse vaše zahteve. Prav tako je dobro preveriti reference in ocene prejšnjih strank, da zagotovite, da izberete zanesljivega in izkušenega ponudnika.

Če bi sami izbirali med temi opcijami, bi tudi sami izbrali zadnjo rešitev. Tukaj so razlogi, zakaj.

Prednosti paketne izdelave spletne strani

 1. Fiksne cene: Večina paketov ima fiksno ceno, kar vam omogoča, da natančno veste, koliko bo stala vaša spletna stran, in se izognete nepričakovanim stroškom.
 2. Hitra izdelava: Paketne rešitve so pogosto zasnovane tako, da omogočajo hitro izvedbo, saj so procesi in orodja že vzpostavljeni in optimizirani.
 3. Preizkušena kakovost: Ker so ti paketi običajno standardizirani, so bili že preizkušeni in izboljšani skozi čas, kar zagotavlja določeno raven kakovosti.
 4. Prilagodljivost: Čeprav so paketi standardizirani, mnogi ponudniki dopuščajo nekaj prilagoditve, da bolje ustrezajo vašim specifičnim potrebam.

Odgovor na prvo vprašanje torej je:

Ja, je izvedljivo, da do spletne strani pridete hitro, ugodno in kakovostno

V naši ageciji delamo spletne strani in trgovine na ključ. To pomeni, da izdelujemo visoko kakovostne strani, ki vključujejo vse storitve od priprave CGP-ja do SEO optimizacije in vse vmes. Te spletne strani in trgovine imajo zato seveda višji cenovni rang in razumljivo je, da taka storitev ni za vsak podjetniški žep.

Velikokrat pa dobimo povpraševanja podjetnikov, ki ste na začetku poti in si želite kakovostne spletne strani, potrebujete jo hitro in po ugodni ceni. Velikokrat nas iskreno zaboli srce, ko nam pošljete povezave do vaših spletnih strani, ki so narejene popolnoma nestrokovno in brez upoštevanja kakršnega koli minimalnega standarda.

Poveste nam pa tudi, da ste plačali za spletno stran, ki je niste dobili. Koliko živcev in dobre volje je šlo, si lahko kar predstavljamo. In želimo vam pomaagati, da boste do spletne strani prišli skozi voden proces, ki bo za vas hiter, kakovostno izpeljan in ugoden.

Izdelava spletne strani v WordPressu

Pripravili smo rešitev v obliki paketne ponudbe:

30 dni do spletne strani

Za podjetnike iz storitvenih dejavnosti bomo v 30-ih dneh naredili predstavitveno spletno stran, ki bo prodajala. To bomo naredili tako:

 1. Po prevzemu projekta bomo začeli z izgledom vaše spletne strani. To bomo pripravili glede na vaš obstoječi CGP ali logo, če še nimate CGP-ja.
 2. Videz in strukturo spletne strani bomo pripravili glede na vaše želje in zahteve.
 3. Poskrbeli bomo, da bo spletna stran hitro in brezhibno delovala na mobilnih napravah.
 4. Spletno stran bomo povezali z izbrano platformo za email marketing.
 5. Vnesli bomo vsebino.
 6. Uredili bomo GDPR.
 7. Poskrbeli bomo za piškotke in vnos politike zasebnosti ter pogoje uporabe.
 8. Spletno stran bomo večkrat testirali, da zagotovimo res brezhibno delovanje.
 9. Uredili bomo tudi delovanje analitike. Nima smisla, da imate speltno stran, pa ne veste, koliko je obiskovalcev in od kod so prišli.

V 30-ih dneh boste torej dobili kakovostno spletno stran po ugodni paketni ceni, brez skritih stroškov. Vas zanima, kakšna je ta cena ali potrebujete več informacij? Izvedeli boste s klikom na TO POVEZAVO.

Z veseljem pa bomo na voljo tudi za vaša vprašanja. Rezervirajte brezplačni 30-minutni posvet z nami TUKAJ.

Vas zanima še kaj? Pošljite nam vprašanje!