GOOGLE OGLAŠEVANJE VAM OMOGOČA, DA HITRO DOSEŽETE VELIKO ŠTEVILO POTENCIALNIH STRANK IN DVIG PRODAJE

Google oglaševanje – najbolj učinkovita oblika oglaševanja. V eni sekundi se na Googlu izvede več kot 40.000 iskanj. Dnevno to pomeni 3,5 milijard. Že to nam pove, da ima Google nadvlado v svetu iskalnikov. Dodatno pa lahko to potrdimo z dejstvom, da se polovica vseh iskanj začne z iskanjem na Googlu. Z oglaševanjem na Googlu torej resnično ne morete pihniti mimo, saj je postalo nuja in ne več samo možnost.

GOOGLE OGLAŠEVANJE - NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

V SVETU, KJER BI MORALI ZNATI VSI VSE, BODITE VI PAMETNEJŠI

Koliko energije in truda ste vložili v to, da ste pridobili znanje, nato pa še pogum in zagnali svoj posel? Koliko je bilo neprespanih noči?

Sedaj ste verjetno na točki, kjer iščete načine za rast, gradnjo prepoznavnosti ter pridobivanje novih strank ali povišanje prodaje. Z Google oglaševanjem bo to neboleče. To pa tudi zato, ker vam bodo prihranjene ure in ure, ki ste jih do sedaj porabljali za marketing.

Pustite strokovnjakom, da to delo opravimo namesto vas in za vas.

Pridobite brezplačne predloge za vaše
Google oglaševanje

Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo predloge za oglaševanje na Googlu na podlagi analize vaše spletne strani.    V idealnem svetu bi rast vašega posla bila videti tako:

    1. Odprete podjetje. 2. Ustvarite spletno stran in profile na družbenih omrežjih. 3. Dobite cel kup prometa na spletno stran. 4. Ta promet se hitro spreminja v stranke. 5. Vaše podjetje je popoln uspeh in prodajate kot nori!

    Verjetno pa veste, da je prava zgodba taka, da je organski marketing dolga in velikokrat trnova pot, ki nima garantiranega uspeha. Naše izkušnje so pokazale, da je zmagovalna kombinacija dobro optimizirana in uporabniku prijazna spletna stran, redne objave na družbenih omrežjih ter oglaševanje na Googlu in Facebooku. Vseeno pa imamo še eno malo marketinško skrivnost, ki je marsikatero slovensko podjetje ne izkorišča dovolj: e-mail marketing.

    Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala na poti do vašega digitalnega uspeha.