Facebook oglaševanje

NE GLEDE NA TO, KDO SO VAŠE STRANKE, JE DEJSTVO, DA SO ZAGOTOVO NA FACEBOOKU

Začnimo z dejstvi. 80 % uporabnikov spleta uporablja Facebook. Celo 65 % odraslih, starejših od 65 let uporablja Facebook. Vsi ga uporabljajo!

Facebook ima torej na milijarde uporabnikov, ki vsak dan, večkrat na dan obiščejo Facebook. Z Facebook oglaševanjem vam bomo pomagali izluščiti tiste, ki jim bo vaša storitev ali produkt prišel prav in jo/ga bodo želeli kupiti.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA O FACEBOOK OGLAŠEVANJU

VAŠA IDEJA SE LAHKO SPREMENI V ZLATO ALI V PRAH. VSE JE ODVISNO OD TEGA, S ČIM JO OBDELUJETE.

Ste opazili, kako pomembna je v življenju komunikacija? Kako pomembno je povedati, kar želite sporočiti na razumljiv in jasen način?

Seveda velja to tudi za oglaševanje. Naše poslanstvo je ozaveščanje čim večjega števila vaših potencialnih strank, da prepoznajo vrednost, ki jo s svojo storitvijo ali produktom nudite za njihova življenja in zato opravijo nakup.

Oglaševanje pri nas poteka tako, da se z vami pogovorimo o vaših željah in ciljih, nato pa glede na vaš proračun pripravimo načrt oglaševanja, ki je popolnoma prilagojen vam in vašemu podjetju. Nato pa pripravimo oglaševanje, ki ga redno analiziramo in vam o njem tudi poročamo.

Spremenite svojo idejo v zlato tako, da jo zaupate strokovnjakom, ki se bodo zares potrudili za vas!

Pridobite brezplačne predloge za vaše
Facebook oglaševanje

Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo predloge za oglaševanje na podlagi analize vaše spletne strani ter družbenih omrežij.    ZAKAJ JE PREPOZNAVNOST ZNAMKE TAKO POMEMBNA?

    90 % naših dejanj poteka na podzavestni ravni. Naši možgani delajo bližnjice, da dosežejo čim hitrejšo odločitev in se tako izognejo preobremenjenosti. To počnejo tudi za produkte in storitve, ki jih zaznajo.

    Zato je resnično pomembno, da zgradite dobro spletno prisotnost, ki bo poskrbela, da bodo imeli potencialni kupci z vašim podjetjem, storitvijo ali produktom čim več stikov. Ti stiki morajo seveda biti pristni in kakovostni.

    Oglaševanje na spletu bomo prilagodili vašemu podjetju, zanj pa skrbeli na dnevni ravni. Naša ekipa se potrudi, da se vam investicija povrne, dobiček pa pomnoži v najkrajšem možnem času.