Z E-MAIL MARKETINGOM RESNIČNO NE MORETE ZGREŠITI

E-mail marketing je ena izmed najbolj donosnih oblik digitalnega marketinga. Po raziskavah sodeč se vsak vložen dolar pretvori v več kot 44 dolarjev dobička. Ni važno, če imate veliko ali malo podjetje: z e-mail marketingom ne morete zgrešiti!

Prednosti e-mail marketinga

ZDAJ JE VERJETNO NAJBOLJŠI ČAS, DA IZKORISTITE PREDNOSTI E-MAIL MARKETINGA

V vedno spreminjajočem se svetu družbenih omrežij je vaša e-mail baza vedno vaša last in z njo imate vedno stik do svojih (potencialnih) strank. Pomembno je tudi, da ste hitri in odzivni; še bolj pomembno pa je, da se zavedate, da so na drugi strani ljudje, ki jim želite pomagati s svojimi storitvami ali produkti, zato ni treba, da ste uradni. Pravzaprav je bolje, da ste čim bolj pristni in osebni.

V zadnjih dveh letih se je spremenilo marsikaj in vsekakor to velja tudi za svet digitalnega marketinga. E-mail marketing pa je konstanta, ki vedno znova nosi krasne rezultate. Pri tem vam bomo z veseljem pomagali tudi mi.

Brezplačni predlogi za pripravo e-mail marketinga

Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo predloge za pripravo e-mail marketinga na podlagi analize vaše spletne strani.    VZPOSTAVLJAJTE ODNOSE, NE LE STIKOV

    Danes smo si s pomočjo spleta izjemno blizu, ampak tudi izjemno daleč. Naša KreaKlik ekipa se zaveda izzivov, ki jih imajo podjetja pri vzpostavljanju odnosov v takšnih časih. Zato se tudi sami vedno znova odločamo za poudarek na kakovosti. Povezave so seveda koristne, vendar je pomembno, da jih vzgajamo in tako zgradimo trajen odnos zaupanja.

    Kakovosten, iskren stik je izjemno pomemben tudi za vaše stranke in zato skozi naše delo za vas poskrbimo, da začutijo, kdo ste in kaj so vaše vrednote. Vse to pa pretvorimo v vašo rast in dobiček.

    Ne glede na to, če se odločate za novo spletno stran ali trgovino, če razmišljate o kompletnem digitalnem marketingu ali o kateri izmed posameznih storitev, vam lahko zagotovimo, da smo z vami in vam stojimo ob strani.